Over ons

Bouwkundig Tekenbureau Stegers is gestart in 2019.

Wij zijn een jong en dynamisch bureau met als motto dat klant centraal staat in alle opzichten van het bouwproces.

Wij verzorgen onder andere bouwkundig tekenwerk voor particulieren, bedrijven, gemeenten, aannemers, architecten- en adviesbureaus.

Dit werkzaamheden strekt zich uit van kleine bouwkundige werken zoals dakkapellen, aanbouwen van woningen tot grotere projecten zijnde bedrijfsruimten, kantoren, gebouwen in de zorg en scholen.

Van ontwerp tot realisering heeft u slechts één aanspreekpunt. Wij verzorgen het complete tekenwerk voor de aanvraag omgevingsvergunning, alle technische berekeningen, aanvraagformulieren, werktekeningen en eventueel verkooptekeningen.

Tevens beschikt bouwkundig tekenbureau Stegers over een groot netwerk om ook alle overige bouwkundige adviezen op het gebied van bouwregelgeving te regelen. Hierbij valt te denken aan bouwbesluitrapportages, brandveiligheidadviezen, geluidsberekeningen, EPN-berekeningen en constructieberekeningen.

Eveneens begeleiden wij bouwprojecten van ontwerp tot uitvoering op de bouwplaats. Dit alles in nauw overleg met de opdrachtgever. Door onze achtergronden hebben wij ervaring opgedaan in werkkringen van aannemer tot woningstichting en van architectenbureau tot bouw- en woningtoezicht, zijn wij thuis in regelgeving en praktijk. Onze werkzaamheden vinden plaats vanuit een kantoor aan huis te Schinnen. Wij voeren onze werkzaamheden uit met de modernste computers en (teken-)software. Dit kunnen wij aanleveren in diverse uitwissel mediums zoals 2D, 3D in CAD en BIM met de bijbehorende IFC. De programmatuur die wij hiervoor gebruiken zijn Arkey/ASD, Sketchup en Revit.